пʼятниця, 15 травня 2009 08:55

В "Регіонах" конфлікт: Ахметов назвав Тихонова собакою

В "Регіонах" конфлікт: Ахметов назвав Тихонова собакою

Якщо народний депутат з фракції Партії регіонів Віктор Тихонов бажає, щоб криза перемогла Україну, нехай він про це публічно скаже. Якщо криза переможе Україну - це означає зростання безробіття і бідність. Тому я хочу, щоб уряд переміг кризу. Про це заявив Рінат Ахметов на сільному брифінгу з Віктором Януковичем учора, 14 травня.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, реагуючи на репліку журналіста, що народний депутат України з фракції Партії регіонів Тихонов в інтерв"ю сказав, що залишився не дуже задоволений тим, що Ахметов побажав українському уряду швидкого виходу з кризи і залишився незадоволений поведінкою мільярдера в 2005 році, парламентарій відповів: "Ми йшли на вибори з чіткою і зрозумілою програмою: економічне зростання, створення нових робочих місць і боротьба з бідністю".

"У світі - криза, в Україні - криза, а це означає - безробіття і росте бідність. Я дуже хочу, щоб в кожній сім"ї був достаток, щоб кожен громадянин України мав гідну роботу, гідну заробітну плату і гідне життя. Тому я хочу, щоб уряд переміг кризу", - сказав Ахметов.

"Що стосується пана иіхонова: якщо він хоче, щоб криза перемогла Україну, нехай про це публічно скаже. Якщо криза переможе Україну - це означає зростання безробіття і бідність", - підкреслив парламентарій.

Коментуючи позицію Тихонова щодо того, що він незадоволений поведінкою мільярдера в 2005 році, Ахметов сказав: "Що стосується моєї поведінки в 2005 році: моя совість чиста перед однопартійцями, а головне - перед собою. У 2005 році, я думаю, ви всі чудово пам"ятаєте, як проти мене і моєї сім"ї фальсифікували кримінальні справи. Були обшуки з бронетранспортерами; близький друг Борис Колесніков знаходився у в"язниці. Якби я з кимось домовлявся, всього цього не було б".

"Що стосується пана Тихонова, я теж поважаю факти. По одній справі він проходив з Євгеном Петровичем Кушнарьовим, царство йому небесне. Кушнарьов був арештований, знаходився в камері десять діб і оголосив голодування. Тихонов не знаходився там і десяти секунд. У мене запитання: чому одна і та ж кримінальна справа, але при цьому один знаходився 10 діб в камері, а інший не знаходився і десяти секунд? Відповідь одна: тому що у Кушнарьова були совість і гідність. А Тихонов тікав швидше, ніж гончий пес, домовлявся зі всіма, щоб врятувати свою власну шкуру", - заявив Ахметов.

Нагадаємо, в інтерв"ю Gazeta.ua регіонал Віктор Тихонов сказав, що не вважає Ахметова головним в ПР. "Ахметов - це не вся Партія регіонів. Він один із її членів, хоч і не останній. Він великий промисловець і людина, яка має вагу в партії. Але не основну...", - сказав Тихонов.

Він також заявив, що Ахметов одним з перших прийняв Тимошенко в 2005 році. "Він один із найперших прийняв Юлію Володимирівну у 2005 році під час її прем"єрства. Перший її візит був на Донеччину. Ахметов тоді одягав на неї помаранчеву майку свого футбольного клубу, а Валентин Ландик подарував помаранчевий холодильник "Норд" зі свого заводу. Його спеціально виготовили в одному екземплярі", - сказав Тихонов.

За матеріалами: Ліга, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «В "Регіонах" конфлікт: Ахметов назвав Тихонова собакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути