понеділок, 18 травня 2009 08:16

Герман: Тихонов повинен вибачитися перед Ахметовим

Герман: Тихонов повинен вибачитися перед Ахметовим
Заступник голови Партії регіонів Ганна Герман вважає, що член фракції Партії регіонів, народний депутат Віктор Тихонов повинен вибачитися перед своїм однопартійцем Рінатом Ахметовим.

Про це йдеться у заяві Герман.

"Кожна людина має відповідати за свої слова. Образа, яку Тихонов завдав Ахметову, несправедлива. Це образа для всієї партії. Тому Тихонов повинен чесно і по-чоловічому знайти в собі мужність публічно попросити вибачення у Ахметова", - вважає Герман.

Вона також підкреслила, що "члени Партії регіонів, які пройшли дуже суворі випробування у 2005 році, завжди черпали сили і мужність з прикладу Ахметова, який в усіх ситуаціях поводився дуже достойно".

"Рядові партійці сприймають образу на адресу Ахметова як образу всієї партії", - зазначила Герман.

В інтерв"ю Gazeta.ua Тихонов, зокрема, висловив незадоволення тим, що Ахметов побажав українському уряду якнайшвидшого виходу з кризи, а також висловив невдоволення поведінкою Ахметова у 2005 році, коли "прем"єр-міністру Тимошенко фірмову футболку "Шахтаря" одягав".

У свою чергу Ахметов підтвердив, що бажає уряду Тимошенко подолати кризу, оскільки хоче гідної роботи, зарплати й життя українцям.

"Що стосується панаТихонова, то якщо він бажає, щоб криза перемогла Україну, нехай про це публічно скаже. Якщо криза здолає Україну – це означає зростання безробіття і бідність", – сказав Ахметов. УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Герман: Тихонов повинен вибачитися перед Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути