вівторок, 28 вересня 2010 14:46

Гурвіц відбив спонсора від Яценюка

Гурвіц відбив спонсора від Яценюка
Голова правління банку "Південний" Вадим Мороховський (Одеса) вийшов з передвиборчої боротьби та зі списків партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка, пише газета Лівий берег.

"Приймаю тверде рішення відмовитися від подальшої участі в нинішній передвиборній кампанії і виводжу свою кандидатуру з виборчих списків партії "Фронт змін", а також не буду брати участі у передвиборчій кампанії по одномандатному мажоритарному округу", - зазначив Мороховський.

Експерти пов"язують його рішення з висуванням у кандидати на посаду одеського міського голови чинного мера Едуарда Гурвіца, багаторічного члена "Нашої України", з яким у представників місцевого великого бізнесу був затяжний конфлікт.

За наявною інформацією, керівництво партії виступило з підтримкою кандидатури Гурвіца без урахування думки Одеської міської організації "Фронту змін".

Нагадаємо, раніше Гурвіц заявив, що має намір балотуватися на пост мера від "Фронту змін".

"Це наш перший крок до об"єднання демократичних сил для створення реальної альтернативи Партії регіонів. Перший крок до того, щоб показати: ми здатні на партнерських умовах зберегти в Україні демократію і на партнерських умовах підтримати єдиного кандидата на пост мера Одеси", - прокоментував Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Гурвіц відбив спонсора від Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути