пʼятниця, 17 вересня 2010 19:43

Яценюк запросив на свій з"їзд для "розігріву" Еріку (ФОТО)
14

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк у виступі перед делегатами позачергового з"їзду "Фронту Змін" заявив, що його політична сила ставить перед собою амбітне завдання отримати перемогу не лише на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року, але й на наступних парламентських і президентських виборах.

"Ми не обмежимось, далеко не обмежимось виборами 2010 року. Наступне завдання партії - це парламентська кампанія 2012 року. Я ставлю завдання партії і для себе остаточно створити реальну противагу Партії регіонів і їхнім поплічникам. До 2012 року українці повинні зрозуміти, що є така партія, яка зможе їх захистити і зробити їх людьми з великої літери у країні з великої літери", - наголосив Яценюк, зауваживши, що результатом наступних парламентських виборів має стати формування коаліції на базі партії "Фронт Змін".

Крім того, заявив він, партія повинна у 2015 році висунути кандидата у президенти, "партія повинна виграти вибори, щоб країна отримала Президента, за якого не буде соромно".

Перед учасниками з"їзду виступила учасниця "Фабрики зірок" Еріка.

Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Яценюк запросив на свій з"їзд для "розігріву" Еріку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути