середа, 19 вересня 2007 15:01

Гриценко: Тимошенко боїться, що я стану прем"єром у новому уряді


Міністр оборони, 4 номер виборчого списку блоку НУ-НС вважає, що ініціативи БЮТ стосовно армії пояснюються побоюванням лідера блоку Юлії Тимошенко, що після виборів 30 вересня Гриценка можуть висунути на посаду прем"єра.

"Я знаю, що в штабі Юлії Тимошенко існує переконання, що її конкурентом на посаду прем"єр-міністра є Гриценко. Я хочу заспокоїти, я не мрію про цю посаду, і вночі мені не снитися Кабінет прем"єра разом з її розкладушкою", - сказав він напередодні в ефірі "5 каналу", повідомляє Українська правда.

"Мене влаштовує нинішня посада, нинішня робота, вистачало б тільки часу, щоб спати", - додав глава оборонного відомства.

Міністр зазначив, що до початку виборчої кампанії в БЮТ не було ідей щодо реформування армії.

"Якщо до початку виборчої кампанії не було ідеї щодо армії, а потім вони з"явилися перед 1 вересня, то потрібно шукати, яка в цьому причина", - сказав він.

Гриценко в черговий раз підкреслив, що не підтримує ідею скасування призову на строкову службу в армію.

Він зазначив, що після виборів і формування коаліції між НУ - НС і БЮТ будуть погоджені позиції між цими політичними силами з реформування української армії.

Як відомо, БЮТ у ході передвиборної кампанії оприлюднив низку ініціатив з реформування армії, зокрема, зі скасування призову на строкову службу з 1 січня 2008 року.



Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Тимошенко боїться, що я стану прем"єром у новому уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути