четвер, 13 листопада 2008 09:19

Грицак розповів, як "регіонал" Льовочкін зливав інформацію "Нашій Україні"

"Регіонал"-відступник Василь Грицак розповів про свій конфлікт з екс–керівником апарату прем"єр–міністра Януковича Сергієм Льовочкіним.

"Для мене Льовочкін – це людина, до якої я ставлюся без поваги. Тому що я про Льовочкіна знаю трохи більше, ніж він сам про себе", - заявив регіонал Василь Грицак в інтерв"ю Українські правді. - Я знаю, як він працював у адміністрації президента Кучми, яке він мав відношення до помаранчевої революції...".

За словами Грицака, Льовочкін здавав "Нашій Україні" інформацію, "а ще більше - придумував". На прохання уточнити, кому саме він передавав інформацію, Грицак відповів: "Своєму сімейному товаришу Олександру Третьякову. Ну й іншим також. "

Грицак також звинувачує Льовочкіна в узурпації доступу до тодішнього прем"єра Віктора Януковича і вважає Льовочкіна ініціатором своєї відставки з посади першого заступника керівника Партії регіонів у Київській області.

Зараз ви читаєте новину «Грицак розповів, як "регіонал" Льовочкін зливав інформацію "Нашій Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути