вівторок, 17 січня 2012 15:27

Грач про Симоненка: "Що це за комуніст, який живе за рахунок пограбованого народу?"

Грач про Симоненка: "Що це за комуніст, який живе за рахунок пограбованого народу?"

Колишній голова Кримського обкому КПУ Леонід Грач звинувачує Петра Симоненка та Адама Мартинюка у тому, що вони живуть на державних дачах.

Відповідаючи на запитання "Обкому" у чому він критикує голову КПУ Симоненка, Грач сказав: "Треба жити по совісті і по честі. Не можна кричати, що ти такий ось борець (і в тому числі не проголосував за бюджет) - і при цьому разом з однопартійцем Адамом Мартинюком користуватися за рахунок держбюджету державними дачами у Кончі-Заспі".

"На державних дачах у Кончі-Заспі (між іншим, колишніх дачах ЦК, де колись відпочивала партноменклатура) Мартинюк живе як віце-спікер парламенту, а Симоненко - як керівник фракції. Але мене ж хвилює не юридична сторона питання, а моральна, ідеологічна. Що це за комуністи, які, по суті, за рахунок пограбованого народу жирують?!", - обурюється колишній голова Кримського обкому КПУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грач розповів, коли Симоненко почав "обслуговувати" олігархів

Він зазначив, що має право говорити про це, тому що "за останні 20 років є єдиним з усіх комуністів в Україні, який 4 роки керував таким складним регіоном, як Автономна республіка Крим".

"Я його врятував від бандитських розборок, врегулював всі геополітичні взаємини і в тому числі зберіг територіальну цілісність України шляхом ухвалення Конституції Криму", - розповів Грач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко не побачив у Грачі чоловіка

Він запевнив, що свого часу Леонід Кучма пропонував йому держдачу, але він відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грач мітить на крісло Симоненка?

Грач підтвердив інформацію про те, що на держдачі Симоненко зараз не живе, та в ній живе його колишня дружина: "І виходить так: стару дружину я залишу на держдачі за рахунок держбюджету, щоб тільки вона мовчала, а молоду задовольняю "маєтком" під Києвом з ділянкою землі понад 1 га".

Зараз ви читаєте новину «Грач про Симоненка: "Що це за комуніст, який живе за рахунок пограбованого народу?" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути