середа, 09 лютого 2011 08:28

Грач мітить на крісло Симоненка?

Грач мітить на крісло Симоненка?

Колишній комуніст Леонід Грач хоче зайняти місце свого екс-шефа Петра Симоненка.

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Те, що зараз роздмухує Грач - це продовження не в зовсім політичній формі особистого конфлікту між ним і Симоненком. Грач ображений, його виключили з партії, він хоче помститися, - зазначив експерт. - Ще він хоче змагатися за лідерську позицію в комуністичному русі".

За словами політолога, своїми заявами Грач хоче скомпрометувати Симоненка.

"Хоче виштовхнути його і в перспективі зайняти його місце. Але не впевнений, що це вдасться. Та скандальна ситуація, яка вже була, засвідчила, що це суттєво не зашкодило йому (Симоненку - ред.)", - зауважив Фесенко.

Водночас, він припустив, що поступово скандали можуть руйнувати ставлення до Симоненка.

"Насправді, матеріалу достатньо багато. Тут і не зовсім класична поведінка, як для комуніста. І тема грошей, якщо це масово розкручувати, інформувати комуністів-виборців, то це може настроїти рядових комуністів. Але чи здатен на це Грач? Чи є в нього відповідний ресурс? Я не впевнений", - сказав Фесенко.

Нагадаємо, депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує "відкати" за участь у парламентській більшості. "У мене є кілька записів розмов і думок. Так що все ще попереду. Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає", - зазначив Грач.

Колишній комуніст також зазначив, що тепер партійними справами в Компартії "заправляє" молода дружина Петра Симоненка Оксана Ващенко.

Зараз ви читаєте новину «Грач мітить на крісло Симоненка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути