Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 12:29

Симоненко не побачив у Грачі чоловіка

Симоненко не побачив у Грачі чоловіка

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко не хоче розібратися з екс-колегою Леонідом Грачем по-чоловічому, оскільки не бачить в останньому чоловіка.

Про це головний комуніст заявив у коментарі "Газеті по-київськи".

За словами Симоненка, Грач став пішаком у руках тих, хто веде гру з розколу Компартії.

"Він підтверджує свою неспроможність як політик, кажучи про нібито "відкати". Те, що він наполегливо втручається у моє життя, невиліковно. Я нічим йому допомогти не можу, хіба що порадити кваліфікованих лікарів, - сказав політик. - Як він, поводяться тільки низько занепалі люди і зрадники".

"Коли тебе систематично поливають брудом, прийнято розбиратися по-чоловічому, але це означає - з чоловіком. А у цій ситуації я не бачу, проти кого мені розбиратися - те, як він себе поводить, показує, що він просто не чоловік", - підсумував Симоненко.

Нагадаємо, депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує "відкати" за участь у парламентській більшості. "У мене є кілька записів розмов і думок. Так що все ще попереду. Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає", - зазначив Грач.

Колишній комуніст також повідомив, що тепер партійними справами в Компартії "заправляє" молода дружина Петра Симоненка Оксана Ващенко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко не побачив у Грачі чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути