середа, 09 лютого 2011 17:16

Владі вигідніший вразливий Симоненко, аніж принциповий Грач – експерт

Владі вигідніший вразливий Симоненко, аніж принциповий Грач – експерт

Влада навряд чи піде на те, аби дискредитувати лідера Компартії Петра Симоненка і щоб його місце зайняв колишній соратник Леонід Грач.

Таку думку висловив політолог Сергій Таран у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Донищити Компартію в Грача може вийти. Але це не тому, що Грач такий гарний, а тому, що останнім часом Компартія мала цілком "буржуазне" голосування. Тим більше, в особистому житті товариш Симоненко не ідеальний. Його статки не відповідають моральному образу будівника комунізму. І для комуністичного виборця це має величезне значення", - наголосив експерт.

За його словами, використовуючи ці моменти, Грач може спробувати знівелювати Симоненка і Компартію.

"Але те, чи дадуть йому стати уповноваженим партії напряму – залежить від самої влади. Бо може вийти так, що владі набагато цікавіший вразливий Симоненко, аніж принциповий Грач", - додав Таран.

Нагадаємо, депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує "відкати" за участь у парламентській більшості. "У мене є кілька записів розмов і думок. Так що все ще попереду. Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає", - зазначив Грач.

Колишній комуніст також повідомив, що тепер партійними справами в Компартії "заправляє" молода дружина Петра Симоненка Оксана Ващенко.

Зараз ви читаєте новину «Владі вигідніший вразливий Симоненко, аніж принциповий Грач – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути