середа, 26 січня 2011 09:37

Симоненко розповів, чому Грач вилетів з КПУ

Симоненко розповів, чому Грач вилетів з КПУ

Колишнього комуніста Леоніда Грача довго терпіли у Компартії. Але його амбіції та заяви в ЗМІ поставили крапку на його партійності.

Про це "Комерсанту" заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

Зокрема, за словами Симоненка, амбіції, які характерні для колишнього члена партії Грача, і те, що він спробував ізолювати кримську організацію від Компартії України, призвели до того, що "кримські товариші сліпо повірили і піддалися його амбіційним інтересам".

"Так, серед них є багато товаришів, які чимало зробили для партії, але заслуги не можуть бути підставою для поблажливості до тих, хто намагається розколоти організацію", - так прокоментував головний комуніст причину вигнання з КПУ 82 членів в Криму.

Політик уточнив, що історія з Грачем тягнеться з 1997 року.

"Ми багато чого прощали Грачу. Ми робили йому зауваження з приводу його авантюрних підходів до деяких питань, необгрунтованої критики партії. Але коли побачили, що він невиправний, ми вивели його зі складу президії ЦК, дали йому можливість осмислити свої вчинки. Він мовчав на пленумах, але активно використовував ЗМІ для заяв. Все це завдавало шкоди партії", - підсумував Симоненко.

Нагадаємо, раніше зі складу Компартії були виключені понад 80 людей, які підтримують депутата Леоніда Грача.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні президії ЦК КПУ.

16 грудня 2010 року Компартія прийняла рішення виключити Леоніда Грача з партії та фракції КПУ у Верховній Раді, а також розпустила кримський реском.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко розповів, чому Грач вилетів з КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути