неділя, 16 січня 2011 15:02

Симоненко став кісткою у горлі КПУ, перспективи у партії плачевні - Грач

Симоненко став кісткою у горлі КПУ, перспективи у партії плачевні - Грач

Колишній керівник кримської організації Комуністичної партії України (КПУ) народний депутат Леонід Грач вітає обрання новим секретарем Кримського республіканського комітету Наталії Штепи.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

Грач відзначив, що Штепа - "досвідчений і загартований партієць, авторитетна, знаюча людина".

"Вона має величезну повагу у партійного активу. Двічі обиралася від кримських комуністів депутатом Верховної Ради України. Її вирішили обрати, щоб опортуністична група "симоненківців" не продовжувала розправи над партійною організацією", - сказав депутат.

За словами Грача, партійна організація КПУ в Криму буде боротися зі "зрадником" Петром Симоненком, об'єднуючи навколо себе всіх комуністів Україні.

"Симоненко став кісткою в горлі партії - розігнав міські партійні організації Дніпропетровська та Дніпродзержинська, хотів привезти директора ринку з Хмельницького та посадити його в крісло першого секретаря вінницького обкому партії. Там кілька місяців йшла боротьба, і комуністи не здалися. Симоненко потрібна партія авторитарного характеру, щоб він міг нею поганяти як хоче. Він виконав вказівки "регіоналів" про перенесення терміну виборів до місцевих органів влади. А чого варте голосування за Податковий кодекс, який підняв малий і середній бізнес на протести? Симоненко за відповідну подяку, розсовуючи її по кишенях, пішов аморальним шляхом. Через нього на партію вилили стільки бруду. Та й партія не може заспокоїться з цим "одруженням". А ці гектари землі! Він вже перейшов усе, що можна, з погляду моралі та етики. Йому потрібно зараз прибрати всіх неугодних, щоб вони мовчали. Але суспільство не сліпе і не глухе. Воно дало негативну оцінку партії через Симоненко. Тому перспективи у партії плачевні", - підкреслив Грач.

"Вчора конференція прийняла рішення про відновлення нас в партії і попросила Центральну комісію КПУ прийняти таке ж рішення. Ми йдемо правовим шляхом партійного статуту і чекаємо на розгляд нашої апеляції", - додав комуніст.

Нагадаємо, позачергова партконференція КПУ відбулася в суботу, 15 січня.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко став кісткою у горлі КПУ, перспективи у партії плачевні - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути