середа, 25 квітня 2018 08:44

ГПУ нічого не знає про зняття арешту з рахунків Януковича-молодшого

ГПУ нічого не знає про зняття арешту з рахунків Януковича-молодшого
Суд скасував арешти рахунків Олександра Януковича ще 14 лютого. Фото: REUTERS

Генеральна прокуратура перевірить інформацію про зняття арешту з рахунків семи фірм у "Всеукраїнському банку розвитку", які пов'язують із сином президента-втікача Віктора Януковича Олександром.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Про прийняття зазначеного рішення слідчого судді стало відомо лише в квітні поточного року, після надходження вищевказаної ухвали до ГСУ Національної поліції України. До Генеральної прокуратури вказана ухвала взагалі не надходила.

ГПУ за фактом скасування 14.02.2018 слідчим суддею Печерського районного суду Києва арешту з рахунків ТОВ "Тіпікон А", ТОВ "ВБР-Інвест", ТОВ "Лайтрум", ТОВ "Квардіс Н", ТОВ "Вектор-Перспектива", ТОВ "Араніт К", ТОВ "Ді Соуз" вирішується питання щодо внесення відповідних відомостей до ЄРДР для перевірки законності цього рішення суду за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 375 КК України (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови)", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко прокоментував провал із Лукаш і Клюєвим

16 квітня стало відомо, що два місяці тому Печерський райсуд зняв арешт із рахунків компаній, пов'язаних з сином екс-президента Віктора Януковича Олександром. Рахунки компаній, створених, за версією слідства, для легалізації коштів, знаходяться у збанкрутілому "Всеукраїнському банку розвитку", який належить Олександру Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ нічого не знає про зняття арешту з рахунків Януковича-молодшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути