пʼятниця, 02 листопада 2018 14:30

Гонтарева назвала Тимошенко "балакучою головою"

Гонтарева назвала Тимошенко "балакучою головою"
Юлія Тимошенко - маніпулятор, каже Валерія Гонтарева. Фото: Наталія Кравчук, nv.ua

Колишня голова Національного банку Валерія Гонтарева назвала екс-прем'єрку Юлію Тимошенко та інших критиків "балакучими головами". Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу "Новое время".

"Із першого дня під НБУ проходили проплачені мітинги. У багатьох ЗМІ - повна дезінформація, маніпуляції. Наприклад, від Юлії Тимошенко, яка виходить і розповідає, що Гонтарева видала 300 мільярдів гривень рефінансування", - сказала колишній банкір.

Гонтарева зауважила: коли вона прийшла до НБУ, заборгованість із рефінансування була 110 млрд грн, а коли йшла - 19 млрд грн.

"Я ж технократ, приходжу з цифрами. А вони - просто балакучі голови. При цьому люди без честі, совісті, елементарних економічних знань, без нічого, але дуже добре говорять. Вся країна бачила і труни, які приносили озброєні люди до центрального входу НБУ, і мій будинок, розписаний словами "вбивця", - розповіла Гонтарева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гонтарева знайшла роботу

Валерія Гонтарева керувала Нацбанком з червня 2014-го по березень 2018-го. На момент її призначення курс гривні відносно долара був 11,84.

Зараз ви читаєте новину «Гонтарева назвала Тимошенко "балакучою головою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути