Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 13:29

Герман від радості готова напекти млинців Януковичу

Герман від радості готова напекти млинців Януковичу

Депутат Ганна Герман збирається сама спекти млинці, щоб відсвяткувати Масляну як перемогу Віктора Януковича.

Так вона прокоментувала журналістам свій намір влаштувати святкування Масляної на цілий тиждень.

"Я вам обіцяю, що я навіть млинці сама спечу на цій площі. Хоча в мене краще виходять вареники, але я постараюся", - заявила вона.

"Ганна Миколаївна так захопилась процесом, що хотіла святкувати весь тиждень, але доведеться сконцентруватися на одній неділі", - додав Борис Колесніков.

"В опозиції є всі сили і засоби для того, щоб захистити результат"

Як відомо, Герман тиждень тому пояснила появу в Києві наметів Партії регіонів як намір відсвяткувати разом Масляну і перемогу Віктора Януковича.

Крім того, у Партії регіонів упевнені, що Тимошенко спеціально затягує підрахунок голосів, щоб підняти народ для акцій протесту.

За її словами Герман, Тимошенко "відмовилася від шокової терапії і намагається відтягнути для себе неприємний результат, намагається нав"язати думку суспільству, що її перемога ще можлива".

"Це спосіб, щоб піднімати людей, привозити їх у Київ, робити фантазії на тему нових революцій", - заявила депутат.

"Ми сподіваємося, що сьогодні до вечора підрахунок голосів буде завершений, і на цьому буде поставлена остаточна крапка", - додала вона.

"В опозиції є всі сили і засоби для того, щоб захистити результат. Але не думаю, що це буде корисно українському суспільству. Корисно буде, якщо сторона, що програла, визнає результат ЦВК, міжнародні організації це підтвердять", - заявив у свою чергу Борис Колєсніков.

"А воювати марно - влада в будь-якому випадку програє. Такого ще не було, щоб опозиція вигравала в країні, яка вважає себе демократичною, а влада забрала перемогу. Такого не буде! Так що я в війну не дуже вірю", - підкреслив він.

За матеріалами: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Герман від радості готова напекти млинців Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути