Ексклюзиви
неділя, 07 лютого 2010 23:15

Янукович пообіцяв думати про виборців Тимошенко і згадав про Бога

Янукович пообіцяв думати про виборців Тимошенко і згадав про Бога

Свій перший брифінг у статусі переможця президентських виборів за даними екзит-полів Віктор Янукович провів протягом менш аніж п"яти хвилин.

До журналістів лідер "регіоналів" вийшов у власному виборчому штабі. Його заява тривала орієнтовно з 22.20 до 22.25.

Одягнений Янукович був у сірий костюм, мав вишневого кольору краватку. Усю промову виголосив російською, українською не сказав жодного слова.

Говорив Янукович упевнено, не збиваючись. Кандидат був дуже зосереджений, узагалі не посміхався. Під час виступу він тричі переносив вагу тіла з лівої ноги на праву, тому кілька разів похитувався за трибуною. Тому з боку здавалося, що Віктор Янукович трохи хвилюється. Можливо тому, режисер прямої трансляції зі штабу регіоналів перемикав картинку з крупним планом Януковича за трибуною на інші. Тричі глядачам показали фотокореспондентів. Також тричі під час трансляції показали - заступника лідера Партії регіонів Ганну Герман. Один раз Герман показали дуже крупним планом.

У промові Віктор Янукович лише один раз згадав про політичного опонента на виборах - Юлію Тимошенко і так само лише один раз назвав лише її прізвище, без імені. Зробив це, аби переконати усіх виборців Тимошенко, що їхні політичні уподобання не будуть ігноруватися протягом подальшого політичного та економічного розвитку країни. Більше про прем"єр-міністра, протистояння із нею та її соратниками на виборах Янукович не обмовився навіть словом.

Так само один раз лідер "регіоналів" згадав у промові про Бога. Це було ближче до кінця його заяви.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв думати про виборців Тимошенко і згадав про Бога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути