середа, 01 жовтня 2008 12:40

Герман пророкує кінець "оранжевій принцесі"

Нардеп із ПР Ганна Герман вважає, що на сьогоднішній день усім стало ясно, що настав "кінець оранжевої історії". Про це вона заявила з трибуни Верховної Ради.

"Оранжева історія учить нас, що у нас навчилися приймати королів, але не навчилися приймати простих українських громадян і враховувати їхні потреби. У нас навчилися дуже голосно кричати в Україні про її символіку, але коли на Заході, за океаном перевертають догори ногами український прапор, то не знаходиться сміливця, який би сказав господарям: не ганьбіть нашу державну символіку. Тому що оранжевий патріотизм закінчується на українському кордоні і більшою мірою - на західному", - сказала нардеп.

На її думку, "прийшов кінець героям оранжевої історії".

Герман нагадала, що недавно прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко покладала квіти до пам"ятника жертвам Голодомору, а звичайні люди, які хотіли покласти вінки, стояли за залізною огорожею в оточенні охорони прем"єра. "Якщо Юлія Володимирівна знає це і не відреагує, і не звільнить з роботи того, хто це зробив, означає це кінець не тільки оранжевої історії, але і оранжевої принцеси", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Герман пророкує кінець "оранжевій принцесі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути