вівторок, 24 листопада 2009 12:56

Генпрокуратура відмовилась порушувати справу проти Луценка

Генпрокуратура відмовилась порушувати справу проти Луценка

Генпрокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за розголошення ним таємниці усиновлення.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на адвоката матері постраждалих від насильства дітей Олени Полюхович Андрій Циганков.

Він також передав копію скарги на ім"я генпрокурора про те, що слідчі ГПУ, знаючи, що Полюхович не проживає за адресою своєї реєстрації, саме туди 18 листопада (лише через тиждень після прийняття рішення) направили повідомленням про відмову.

У скарзі до генпрокурора адвокат стверджує, що це було зроблено умисно, щоби мати постраждалих дітей пропустила всі строки судового оскарження відмови порушення кримінальної справи проти Луценка.

Циганков просить скасувати постанову про відмову у порушенні кримінальної справи, якщо така існує, а також провести службову перевірку щодо обмеження конституційних прав Полюхович та ненадання їй інформації про відмову у порушенні кримінальної справи.

Нагадаємо, що у середині жовтня розгорівся скандал щодо причетності народних депутатів та керівництва "Артеку" до розбещення неповнолітніх.

Міністра Луценка звинувачують у розголошенні таємниці усиновлення постраждалих дітей на одній з прес-конференцій. 

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура відмовилась порушувати справу проти Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути