вівторок, 27 жовтня 2009 18:40

В "артеківській" справі залишився один підозрюваний

У понеділок у Генеральній прокуратурі заявили, що в кримінальній справі про розбещення малолітніх, що отримала назву "артеківська", є один обвинувачуваний — батько дітей Дмитро Полюхович.

Тепер слідство веде Генпрокуратура, витребувавши справу в Міністерства внутрішніх справ. Це пояснюють тим, що діло набуло широкого суспільного резонансу.

Це відбулося після заяв депутатів від Партії регіонів, які поспішили вплутати в справу своїх політичних опонентів. Але після вищезазначеної заяви ГПУ експерти констатують: операція з дискредитації Блоку Юлії Тимошенко провалилася.

— Те, що навіть Генеральна прокуратура, на яку має вплив Партія регіонів, не знайшла доказів причетності депутатів БЮТу до розбещення дітей, свідчить про провал операції з дискредитації команди Тимошенко напередодні президентських виборів, — підкреслив політолог Володимир Поляков.

Скандал може вдарити бумерангом по його ініціаторах

Тепер, за його словами, причетних до інформаційної провокації можуть притягнути до відповідальності за наклеп.

Політолог Тарас Березовець підкреслив, що розслідування так званої "артеківської" справи тепер має шанс перейти з передвиборної в суто кримінальну площину.

— Не варто поспішати з висновками, які може зробити тільки суд. Проте показово, що навіть після передачі справи з Міністерства внутрішніх справ у Генпрокуратуру ніяких фактів про причетність третіх осіб до цього цинічного злочину виявлено не було, — заявив Березовець.

Він уважає, що "скандал може вдарити бумерангом по тих політиках і засобах масової інформації, що публічно оголосили без рішення суду винними трьох народних депутатів".

Зараз ви читаєте новину «В "артеківській" справі залишився один підозрюваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути