четвер, 29 травня 2008 11:32

Генпрокуратура не порушувала справи проти Портнова

Кримінальної справи, яка стосується народного депутата від фракції БЮТ Андрія Портнова, за вказаними кримінальними фактами – не було і обвинувачення йому не пред"являлись. Таку заяву зробив заступник генерального прокурору Віктор Кудрявцев, передає прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Таким чином неможливо говорити про наявну кримінальну справу відносно Портнова", - зазначив Кудрявцев.

За словами прес-служби БЮТ, останнім часом в інформаційному просторі почали з"являтись матеріали про те, що на Портнова Генпрокуратурою відкрито кримінальну справу у зв"язку зі звинуваченням у погрозах.

Сайт БЮТ звернувся до заступника генпрокурора Кудрявцева з проханням підтвердити, або спростувати інформацію про відкриття кримінальної справи проти Портнова.

Як повідомив заступник генпрокурора, дійсно, орієнтовно 3 роки тому за заявою громадянки України Генпрокуратурою та прокурором Голосіївського району міста Києва була порушена кримінальна справа. Портнов звернувся до суду і суд виніс рішення про скасування постанов щодо порушення кримінальної справи.

"Постанова про порушення кримінальної справи була визнана такою, що не відповідає нормам закону, оскільки не було приводів і підстав для порушення кримінальної справи відносно Портнова. Генпрокуратура перевірила рішення суду і визнала: за заявою громадянки відсутній склад злочину" - наголосив Кудрявцев, пише РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не порушувала справи проти Портнова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути