Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2021 12:39

Фірма заступника керівника ОП заробила 1,2 млн на вояжах Зеленського перед місцевими виборами

Фірма заступника керівника ОП заробила 1,2 млн на вояжах Зеленського перед місцевими виборами
Виступ Зеленського у Каневі з рекламою кандидатів "Слуги народу".

Фірма "Гудмедіа", яка офіційно належить дружині заступника керівника Офіса президента Кирила Тимошенка, заробила на передвиборчій кампанії партії "Слуга народу" під час місцевих виборів 2020 року.

Про це повідомили "Наші гроші".

Фірма отримала 1,23 млн грн за послуги з організації та проведення корпоративних заходів "СН" та її регіональних організацій.

За захід у Запоріжжі 19 серпня сплатили 100 тис. грн, Херсоні 20 серпня - 123 тис., Миколаєві 21 серпня - 116 тис., Дніпрі 26 серпня - 79 тис., Кропивницькому 27 серпня - 95 тис., Каневі 28 серпня - 97 тис., Полтаві 1 вересня - 104 тис., Харкові 2 вересня - 100 тис., Сумах 8 вересня - 113 тис., Житомирі 8 вересня - 90 тис., Хмельницькому 9 вересня - 106 тис., Одесі 12 вересня - 111 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар-фільм Офіса президента порівняли з темниками Кучми

У квартальному звіті партії вказано, що та заплатила фірмі Тимошенко 1,23 млн грн за послуги проведення заходів, але без розшифровки, яких саме.

У згадані дати президент Володимир Зеленський перебував із робочими візитами у вищевказаних містах. Тоді брав участь у представленні кандидатів від "СН" на місцевих виборах і закликав підтримати їх.

Окрім плати за організацію передвиборчих заходів Зеленського, "Гудмедіа" торік отримала кошти за виробництво серії відео- та радіороликів "Україна – це ти" і "Вирішуєш ти" на загальну суму 250 тис. грн.

У громадських організаціях "Опора" і "Комітет виборців" заявляли, що поїздки Зеленського областями під час місцевих виборів - це використання адміністративного ресурсу і політична корупція.

Цього тижня ЗМІ повідомили, що форуми "Україна 30" проводила фірма "Гудмедіа", а оплатили їх олігархи.

Зараз ви читаєте новину «Фірма заступника керівника ОП заробила 1,2 млн на вояжах Зеленського перед місцевими виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути