середа, 22 жовтня 2008 09:11

Європа стурбована "некерованістю" в Україні

Європа стурбована "некерованістю" в Україні
Міністр Федерального міністерства закордонних справ ФРН Гернот Ерлер під час відеомосту Москва-Берлін "Кавказький конфлікт. Що далі? Геополітичні наслідки" заявив, що Європа стурбована політичноми процесами в Україні.… Ми знову маємо справу з практично некерованістю України, де третій раз за два роки виникає питання нових виборів", - сказав Ерлер.

За його словами, це також впливає на ефективність роботи уряду. Окрім цього, він підкреслив, що зараз в Україні виникли непримиренні політичні табори. "Вони (політичні сили) роблять усе для того, щоб світ дивився з великою стурбованістю на розвиток подій на Україні", - сказав держміністр.

"Що нам дадуть різні фантазії про різні союзи й політику безпеки (за участю України), коли ще необхідно відповісти на питання про безпеку всередині України, коли зараз у країні проводиться просто катастрофічна внутрішня політика", - підкреслив він.

"Ми вельми стурбовані й бажаємо Україні якнайскоріше стати на шлях стабілізації та досягти хоча б у мінімальному ступені співпраці й взаємодії, та перебування мінімальних термінів уряду при владі", - додав Ерлер.

Як повідомлялося, Ерлер заявив, що говорити про вступ України та Грузії до НАТО ще зарано.

За матерiалами: УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Європа стурбована "некерованістю" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути