пʼятниця, 22 лютого 2008 08:58

Екс-радник Балоги назвав його плани авантюрними

Професор міжнародного університету "Україна" Віктор Базів вважає нереальним створення нових пропрезидентських політичних партій до наступних виборів президента і вважає подібні плани авантюрними.

"Це авантюра, направлена, перш за все проти президента України Віктора Ющенка. Ніякої вірогідності створення ефективної електоральної машини зі збору голосів, що, по суті, є призначенням будь-якої політичної партії, до президентських виборів нереальне", - сказав Базів, коментуючи інформацію про можливе створення нової партії главою секретаріату президента.

"Це абсолютно провальний проект для Віктора Андрійовича (Ющенко), який "пішов на повідку у його авторів", - додав екс-радник глави секретаріату президента.

У 2003-2004 роках Базів працював на посаді заступника глави адміністрації президента - керівника головної аналітичної служби адміністрації президента Леоніди Кучми. У 2006 році глава секретаріату президента Віктор Балога призначив його своїм радником, проте незабаром звільнив "через неоднозначну реакцію представників медіа", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Екс-радник Балоги назвав його плани авантюрними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути