Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 15:40

Експерт про послання Зеленського: Четвертий сезон "Слуги народу" з нотою істеричності

Експерт про послання Зеленського: Четвертий сезон "Слуги народу" з нотою істеричності
Зеленський виступив перед ВР за 5 днів до виборів. Фото: t.me/AlonaShkrum

Послання президента Володимира Зеленського до Верховної Ради продемонструвало його совковість і нерозуміння ситуації. Він намагається образити опонентів і перебрати на себе чужі досягнення.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Євген Магда.

"Мене не полишало враження, що ми бачимо четвертий сезон "Слуги народу". Не знаю, чи збиралася фракція СН, щоб тренувати аплодисменти. Але, коли аплодують на цифру смертності від коронавірусу, це здається дивним. Зеленський розповів про країну власних мрій. Але ця країна погано кореспондується з нинішньою ситуацією. Маю відчуття, що Зеленський живе в ілюзорному світі.

Він мене не переконав. Людина говорить: ми повернули наших моряків. Даруйте, був припис Морського трибуналу про повернення наших моряків. Каже про відновлення недобудов попередніх років. Але ніхто не говорить, що будівництво проходить без тендерів – це серйозний корупційний ризик. Обіцяє вирішувати, хто є ефективним, а хто ні, і звільняти. Каже: ми скасували мажоритарку. Не скасували вони мажоритарки – Виборчий кодекс було ухвалено раніше. Людина перетягує на себе чужі досягнення. Думаю, до кінця року Зеленському "передадуть привіт". Його рейтинг падатиме надалі.

Сумнівним було порівняння 5 питань Зеленського з референдумом 1 грудня 1991 року. Це плювок у душу націонал-демократам, які тоді виступали за незалежність України. Той референдум був легітимним. А зараз навіть закону про референдум нема.

Із тих президентських послань, які мені доводилося чути, це було найслабшим. У ньому була нота істеричності. Це дивно. Зеленський сьогодні – найпопулярніший політик у країні. Чим викликано істерику?" - зазначив Магда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли ми стояли на майданах, він членом грав на роялі" - у Раді обурились виступу Зеленського

Він звернув увагу, що на засіданні були присутні не всі народні депутати.

"Не кожен український президент виступав перед напівпорожнім залом. Мене здивували персоніфіковані випади на адресу політичних опонентів. Для сильного політика це моветон. Совковий політик розуміє, що це може підняти хайп і він на цьому отримає ін'єкцію рейтингу. Це вибір Зеленського і команди.

У мене виникло враження, що Зеленський читає текст, але не розуміє, що говорить. Над посланням попрацювали спічрайтери "95 кварталу", а не люди, які працюють із публічними виступами президента", - додав експерт.

Сьогодні президент Володимир Зеленський виступив із щорічним посланням до Верховної Ради. Це його обов'язок за Конституцією. Прийшов у парламент за тиждень до місцевих виборів. Із головними тезами виступу гаранта можна ознайомитися за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Експерт про послання Зеленського: Четвертий сезон "Слуги народу" з нотою істеричності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути