четвер, 25 жовтня 2012 11:59

Експерт на 99 % впевнений, що після виборів будуть звільнення чиновників

Експерт на 99 % впевнений, що після виборів будуть звільнення чиновників
Фото: obozrevatel.com

Після парламентських виборів у виконавчій владі відбудуться звільнення. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віталій Бала.

"За регіон відповідає конкретна людина, тому всі питання будуть до неї. Я на 99 відсотків впевнений, що після виборів будуть звільнення. Це буде не тільки показово, а й необхідно, хоча і не змінить кінцевий результат. Причому відбуватиметься не тільки через невиконання побажань президента про проведення прозорих і чесних виборів. Якась із груп впливу захоче скористатися ситуацією, аби посилити свої позиції в тому чи іншому регіоні. А підсумки виборів – це дуже хороший привід для того, щоб реалізувати такий сценарій", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велика місія українців полягає в тому, щоб прийти на вибори"

За словами політолога,  звільнення відбуватимуться, аби Європа та світ визнали результати виборів в Україні. "Не думаю, що є вказівка зверху: "Давайте, робіть вибори будь-якою ціною". Це ж смішно. Але кожен із керівників хоче довести, що є найкращим і надає найкращий результат. Якщо на цьому попадеться, то ніяких питань тут бути не може. Таких людей треба звільняти", - наголосив Бала.

Експерт не виключає, що "жертви" звільнень завчасно відомі. "Тому в Адміністрації президента вже можуть бути готові рішення по цим людям. Звільнення керівників в регіонах та районах буде демонструвати, що президент закликав до чесних виборів і залишився на цій позиції. Таким чином дорікати персонально Януковичу буде недоречно", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт на 99 % впевнений, що після виборів будуть звільнення чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути