четвер, 23 червня 2011 10:21

Екс-міністра Франції звинувачують в згвалтуванні двох жінок

Екс-міністра Франції звинувачують в згвалтуванні двох жінок

Колишньому держсекретареві уряду Франції у справах державної служби Жоржу Трону пред'явлені офіційні звинувачення у згвалтуванні двох жінок.

Судові позови проти Трона були подані в травні 2011 року двома колишніми співробітницями мерії французького міста Древей, яку Трон очолював з 1995 року. Позивачки заявили, що в період з 2007 по 2010 рік Трон під приводом масажу ступень схиляв їх до сексуальних взаємин. Ще одна жінка, яка також заявила про сексуальні домагання Жоржа Трона, не подала офіційного позову і проходить у справі як свідок.

Як заявляли самі потерпілі, вони вирішили добиватися справедливості після гучного арешту колишнього глави МВФ Домініка Стросс-Кана, якого звинувачують у згвалтуванні покоївки нью-йоркського готелю.

Через пред'явлені звинувачення Трон був змушений піти у відставку з поста держсекретаря, яку він обіймав з 2010 року. Проте, за словами його адвоката, він повністю заперечує свою провину і висловлює переконання в тому, що буде виправданий.

В даний час політик випущений під заставу. Однією з умов його звільнення є повна відсутність будь-яких контактів з жінками, які його звинувачують.

У випадку, якщо провина Трону буде доведена, йому загрожує до 20 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Екс-міністра Франції звинувачують в згвалтуванні двох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути