Ексклюзиви
четвер, 05 грудня 2013 14:19

Дружина Корчинського запевняє, що на її чоловіка готують кримінальну справу, а за будинком стежать

На лідера "Братства" Дмитра Корчинського готується кримінальна справа.

Про це на прес-конференції сказала його дружина Оксана Корчинська, голова опікунської ради дитячої лікарні "ОХМАТДИТ", повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Він не прийшов, бо кілька органів паралельно на нього готують справу. Йдеться про організацію того, що відбувалося на Михайлівській площі — навчання для самооборони, все що відбувалося під час захоплення міськради і Банкову. Хочуть зв'язати все в одну справу. Центровою особою буде Дмитро. Метою є його пов'язати", - зауважила вона.

Автор: Фото: Ольга Москалюк
 
За словами Корчинської це буде той компроміс, який влаштує опозицію та Майдан.

Дружина Корчинського запевнила, що він не вів людей на Банкову у неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ятьох хлопців, затриманих за сутички на Банковій, арештували на 2 місяці

"Там були хлопці, котрі, максимум, що могли це скоординуватися. Там не було замовників та "тітушок". На Банковій була радикальна молодь. А також "тіхушники" - це професійні люди, які працюють в СБУ та в інших органах. До того, як там з'явився Порошенко пройшло три години. Все було спокійно", - зауважила вона.

Автор: Фото: Ольга Москалюк
 
Корчинська відмовилася повідомити де знаходиться її чоловік, а особисто вона має з ним односторонній зв'язок. За їхньою будівлею, а також житлом батьків встановлено спостереження. Вона також розказала, що один із народних депутатів їй повідомив, що позафракційний Петро Порошенко пропонував ідею, аби ці події списати на "тітушок", однак керівник "Батьківщини" Арсеній Яценюк з цим не погодився.

 

Нагадаємо 1 грудня на вулиці Банковій відбувалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями. Дмитра Корчинського організатори Євромайдану звинувачують у спланованні провокативної акції, метою якої було створити бійку між учасниками народного віче і працівниками "Беркуту".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Корчинського запевняє, що на її чоловіка готують кримінальну справу, а за будинком стежать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути