четвер, 05 грудня 2013 12:56

Активісти знайшли 18 зниклих після розгону Євромайдану

Активісти знайшли 18 зниклих після розгону Євромайдану
Фото: tsn

Активісти вже розшукали 18 осіб, які вважалися зниклими після силового розгону Майдану 30 листопада. Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат Леся Оробець.

"Нам разом з активістами ЄвромайданSOS вдалося віднайти 18 осіб зі списку 34, які вважалися зниклими після розгону Майдану 30 листопада. Вони живі, здорові, переважна більшість зараз з родичами, хоча є й такі, які повернулися на Майдан", зазначає нардеп.

Водночас Оробець зауважила, що про місця перебування ще 16 осіб досі немає достовірної інформації. Вона також оприлюднила списки з їхніми іменами.

"Але ми досі шукаємо 16 осіб, про яких досі немає достовірної інформації щодо їх місця перебування. Дуже віримо, що ми їх теж знайдемо. Але потрібна ваша допомога по розшуку людей, які є у списку. Якщо маєте інформацію - дзвоніть за номером 097 653 19 89", додала Оробець.

 

Зараз ви читаєте новину «Активісти знайшли 18 зниклих після розгону Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути