пʼятниця, 15 лютого 2008 12:33

Довгий орендує маєток на дамбі за 2000 доларів (ФОТО)

25-річний секретар Київради Олесь Довгий нещодавно переїхав жити в елітне селище за Києвом, яке розташовано на дамбі між Конча-Заспою і Козином.

Довгий живе у будинку, розташованому в котеджному містечку "Клим". Маєток має 375 квадратних метрів та стоїть на 40 сотках землі.

У відповідь на запит "Української правди" Довгий повідомив, що орендує це помешкання... за дві тисячі доларів на місяць.

Насправді тарифи в цьому місці на порядок дорожче – винаймати помешкання такого класу протягом року коштує 250-300 тисяч доларів.

Тому, власне, багато хто вважає абсурдним орендувати будинок, бо значно вигідніше оформити кредит, придбати маєток у приватну власність, а кошти сплачувати не за наймане житло, а за власне.

Довгий пояснив "Українській правді", що отримав знижку, бо вклав свої кошти в модернізацію житла. "Така ціна зберігатиметься десь ще з півтора року, тому що я за власні кошти зробив у будинку ремонт", - сказав секретар Київради.

Якщо відштовхуватися від ринкової вартості оренди, можна легко вирахувати, що ремонт обійшовся Довгому десь у сто тисяч доларів.

Зовсім неподалік звідси розташоване котеджне містечко "Срібна затока", де живе прем"єр Юлія Тимошенко.

На запитання, що саме є джерелами його доходів, які дозволяють винаймати маєток на дамбі, Довгий відповів: "Дивіться декларацію". Але, за виключенням цифр у відповідних розділах, там немає жодного розтлумачення, на яких конкретно операціях він заробив ці гроші.

За матеріалами: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Довгий орендує маєток на дамбі за 2000 доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути