неділя, 20 січня 2008 10:34

Олесь Довгий озвучив свою версію побиття Черновецького

Олесь Довгий озвучив свою версію побиття Черновецького

Секретар Київради Олесь Довгий стверджує, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко наніс удар меру Києва Леоніду Черновецькому в спину.

"Те, що ви чули від пана Луценка, – це все неправда", - зазначив Довгий у суботу під час святкування Водохреща у Гідропарку.

Щодо слів Луценка про удар під столом з боку Черновецького, то Довгий повідомив, що між посадовцями була відстань не менше 5 метрів.

Довгий також показав зі свого мобільного телефону фотографії обличчя Черновецького, на яких чітко видно червоні сліди після удару.

"Він повинен вибачитися не перед Леонідом Черновецьким – це їх особиста справа, – а перед урядом, до якого він належить і по відношенню до якого він вчинив не коректно. Він повинен вибачитися перед киянами і перед міліцією, яка на нього дивиться. Інакше 220 тис. міліціонерів будуть сприймати це як сигнал вседозволеності, а я підкреслюю, що мундир міністра – це не додатковий імунітет, а додаткове зобов"язання особливо обережно ставитися до кожного свого слова і вчинку", - підкреслив Довгий.

Як повідомлялося, у п"ятницю після засідання Ради нацбезпеки і оборони між Луценком і Черновецьким сталася бійка, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий озвучив свою версію побиття Черновецького ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути