Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2007 07:11

Довгий посварився з Кличком

Позавчора сесійне засідання Київради затрималося на годину через суперечку між секретарем Київради Олесем Довгим, 27 років, і депутатом Віталієм Кличком, 36 років.

Конфлікт стався через киянку Ларису Глущенко. Вона вимагала в Довгого, аби той виділив їй земельний наділ у районі урочища Горбачиха, що на масиві Райдужний.

Олесь Довгий ішов до сесійної зали розпочинати засідання. Йому загородила дорогу Лариса Глущенко. Жінка почала розмахувати паперами перед секретарем Київради. Довгий звик до подібних сцен, тому прямував до зали засідань, не звертаючи уваги на жінку. Та побігла за чиновником, вигукуючи, що її ігнорують.

— У мене чоловік — інвалід-чорнобилець, він хворий на рак. А ви вчетверте позбавляєте нас права володіти землею, — кричала жінка.

На крик підійшов Віталій Кличко. Довгий сказав, що Кличко спеціально провів жінку в Київраду.

— Олесь Станіславович, ви брешете, кажучи про причетність цієї жінки до Блоку Кличка, — заперечив він, а потім звинуватив Довгого в дерибані міської землі.

Довгий дорікнув Кличкові, що той не голосує за земельні питання і не знає процедури землевідведення.

— Олесь Станіславович, ви такий маленький, а такий наглий. Усе перекручуєте з білого на чорне, — каже Кличко, презирливо дивлячись зверху на Довгого.

З"ясувавши, що Глущенко хоче отримати земельну ділянку в Горбачисі, Довгий пояснив: Київрада не надасть її, через те що в цьому районі будують Подільсько-Воскресенський міст.

— А ви, Віталію Володимировичу, навіть не знаєте, де знаходиться Подільсько-Воскресенський міст, — сказав Довгий.

— Вас послухати, то я не знаю, де знаходиться Київ, — відповів Кличко.

Суперечку двох міських депутатів перервав "нашоукраїнець" Дмитро Андрієвський. Він закликав секретаря розпочинати сесію. Лариса Глущенко десь зникла із представницею земельної комісії. У кулуарах депутати говорили, що жінку провів у Київраду повз охорону депутат від міської фракції Блоку Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Довгий посварився з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7643
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути