пʼятниця, 08 лютого 2008 14:22

Довгий попросив Тимошенко "накрутити хвости" своїм депутатам

Секретар Київради Олесь Довгий звертається до прем"єра Юлії Тимошенко з проханням вплинути на депутатів своєї фракції в Київраді, щоб ті взяли участь в роботі групи щодо "Еліти –Центр".

Про це Довгий сказав на брифінгу в п"ятницю.

За його словами, фракції БЮТ і Блоку Кличка офіційно відмовились брати участь в роботі відповідної групи, тому що "мабуть, не знають як цю проблему вирішити" .

"Але, враховуючи те, що в указі президента є відповідальність з зазначеного питання, яка покладена на Кабінет міністрів, я звертаюсь до прем"єра Юлії Тимошенко з проханням накрутити хвоста своїм представникам в міській раді", - сказав Довгий.

Він також додав, що звертатиметься до президента Віктора Ющенка з проханням вплинути на ситуацію, "щоб політика і популізм зникли за рамками принаймні питання Еліти-Центру".

"А основному модератору, який замість того, щоб вирішувати ці проблеми, ходить і виставляє пікети, я маю на увазі Віталія Кличка. Хочу сказати, що я пропоную йому зайти хоча б раз до Київради, долучитися до тієї роботи і займатися конкретним вирішенням проблемних питань, а не збуджувати громадськість", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Довгий попросив Тимошенко "накрутити хвости" своїм депутатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути