середа, 12 грудня 2018 11:46

Донос у політиці це ознака слабкості - Золотарьов

Донос у політиці це ознака слабкості - Золотарьов
Політолог Андрій Золотарьов прокоментував вчорашні події з викликом співголови партії Опозиційний блок Бориса Колесникова в слідчі органи. Фото: polittech.org

"Донос у політиці це ознака слабкості, а донос на своїх вчорашніх партнерів - подвійна. Ситуація з розлученням в Опоблоці й раніше була далека від цивілізованої. Після заяви Бойка в поліцію і зовсім запахла свинарником", - коментує на своїй сторінці в ФБ вчорашні події з викликом співголови партії Опозиційний блок Бориса Колесникова в слідчі органи політолог Андрій Золотарьов.

Він наводить тут аналогію з сім'єю: "Пристойні і порядні люди навіть якщо і розлучаються то прагнуть зробити це не втрачаючи обличчя і дотримуючись пристойності. Втім, завжди вистачає тих, хто в такі моменти показує себе у всій "красі", наскільки вистачить фантазії, можливостей і відсутності моральних гальм. Можна просто посуд побити або навалити купу під двері "колишньої". Можна з розмахом і творчо підійти до помсти, настукати куди треба, витрушуючи скелети із сімейних шаф".

На думку Золотарьова, в цій ситуації ідіотизм того, що відбувається в тому, що політик, який називає себе опозиційним, звертається за допомогою до влади у боротьбі з тими, хто вчора був з тобою під одним прапором. Банкова аплодує стоячи.

"На жаль в черговий раз демонструється те, що в українській політиці особисті амбіції, інтереси і рахунки завжди підносяться над ідеологією, переконаннями, громадськими та національними інтересами", - відзначає експерт.

Зараз ви читаєте новину «Донос у політиці це ознака слабкості - Золотарьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути