пʼятниця, 20 липня 2012 15:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка Тимошенко каже, що її маму лікують гормональними препаратами

Дочка Тимошенко каже, що її маму лікують гормональними препаратами
Євгенія Тимошенко каже, що німецький лікар бачив висип у її мами. Фото: obozrevatel.com

Лікарі з берлінської клініки "Шаріте" приїдуть до Харкова для продовження лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко наступного тижня, повідомила дочка політика Євгенія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ закликає українську владу звільнити Луценка й Тимошенко

"На наступному тижні, швидше за все, приїде сюди професор Айнхойпль або доктор Хармс", - сказала Тимошенко журналістам у п'ятницю в Харкові біля центральної клінічної лікарні № 5, де в даний проходить курс лікування екс-прем'єр.

За її словами, зараз німецькі лікарі обмінюються інформацією з українськими медиками і знають, що після від'їзду доктора Лутца Хармса фізіотерапія та медикаментозне лікування болю в спині не проводилися.

"Доктор Хармс бачив шкірний висип, і також порадив відмінити поки процедури, пов'язані з лікуванням спини і навіть фізкультуру", - сказала дочка екс-прем'єра.

За її словами, лікування шкірної хвороби Тимошенко йде за допомогою гормональних препаратів.

При цьому Тимошенко зазначила, що останнім часом болі в спині посилилися, оскільки її мамі скасували навіть знеболюючі препарати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко готуються відправити назад в колонію - джерело

Вона не виключила, що Тимошенко спробують доставити на судове засідання у справі про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України" 23 липня.

"Вони, звичайно, роблять все можливе, щоб привезти її в суд 23-го, але везти її до суду не тільки незаконно, але й суперечить медичними рекомендаціями. Вона знаходиться на лікуванні в лікарні, у неї болі в спині. Її знаходження в суді фізично неможливе", - сказала Тимошенко.

Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-м році 11 жовтня 2011 року. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

У Харкові проходять судові засідання ще по одному звинуваченню, інкримінованого Тимошенко, яка стосується діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко каже, що її маму лікують гормональними препаратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути