пʼятниця, 20 липня 2012 09:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко готуються відправити назад в колонію - джерело

Тимошенко готуються відправити назад в колонію - джерело
Фото: donbass.ua

Екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко можуть перевести з харківської лікарні, де вона проходить курс лікування, в Качанівську виправну колонію.

Про це повідомило джерело, близьке до пенітенціарної службі. В даний час на повороті до Центральної клінічної лікарні № 5 вартує машина Державтоінспекції, ще одна машина ДАІ стоїть на повороті до медкомплексу.

Вхід на територію лікарні не обмежений, але на лавочках сидять в основному чоловіки міцної статури.

Офіційного підтвердженням або спростуванням даної інформації поки немає.

Раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко не виключив, що влада готує громадську думку до "незаконної силовий доставці" екс-прем'єра до суду.

"Я глибоко обурений тими брехливими заявами, які були поширені вчора, про те, що Юлія Володимирівна Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу і майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх в Лондоні. Насправді ці брехливі заяви зроблені з однією метою - підготувати українське суспільство до незаконних дій, які українська влада хоче зробити щодо Юлії Володимирівни Тимошенко для її силової незаконної доставки в зал судового засідання 23 липня ", - сказав Власенко журналістам біля ЦКБ № 5 19 липня.

Чергове судове засідання у справі про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України", якою свого часу керувала Тимошенко, призначено на 23 липня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готуються відправити назад в колонію - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути