Ексклюзиви
четвер, 13 липня 2017 10:51

Добкін готується до СІЗО зі спортивним костюмом і кросівками

Добкін готується до СІЗО зі спортивним костюмом і кросівками
Нардеп з "Опозиційного блоку" Михайло Добкін, з якого сьогодні планують знімати недоторканність, приїхав в парламент зі спортивним костюмом на випадок арешту. Фото: УНІАН

Нардеп з "Опозиційного блоку" Михайло Добкін, з якого сьогодні планують знімати недоторканність, приїхав до парламенту зі спортивним костюмом на випадок арешту.

Про це він розповів у кулуарах журналістам.

"Я сьогодні у Верховній Раді не буду багато часу забирати, пояснювати свою позицію. Готовий до будь-якого результату. Коли поставлять це питання, голосуватиму за зняття з себе недоторканності.

У мене в машині лежить тривожний чемоданчик. Вже знаю, що необхідно з собою в перший час - спортивний костюм, кросівки", - розповів нардеп і додав журналістам: "Сухарів ви мені принесете".

На запитання журналістки, чи мер Харкова Геннадій Кернес "теж зібрав сумку", Добкін відповів: "Ви дуже зла. Йдіть, поїжте щось солодке і посміхайтесь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада робитиме Добкіна доторканним (он-лайн)

12 липня регламентний комітет підтримав подання Генеральної прокуратури про зняття недоторканності з нардепа від "Опоблоку" Михайла Добкіна. Нардепу загрожує 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Його підозрюють у тому, що з групою осіб у шахрайський спосіб заволодів 78 га землі в Харкові. Вартість ділянок оцінили в 220 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Добкін готується до СІЗО зі спортивним костюмом і кросівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути