понеділок, 04 листопада 2013 16:00

До Росії доведеться йти задом вперед — нардеп

До Росії доведеться йти задом вперед — нардеп
Володимир Бондаренко. Фото: chak.com.ua

Нардеп від "Батьківщини" Володимир Бондаренко вважає тривожною ситуацію із підписанням Угоди про асоціацію.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"З цього приводу маємо певні сигнали. Вчора в деяких регіонах України пройшли антиєсовскі мітинги. Місцева влада їм не заважала. А законопроекти по лікуванню ув'язнених за кордоном раптом перенесли. Чому? Хіба їх не можна обговорити? Це гра нервів чи бажання блефувати може погано закінчитися. Патологічне ставлення до проблеми Тимошенко не дозволяє об'єктивно оцінити ситуацію. Україна знаходиться на межі економічної катастрофи. Наслідки її можуть бути жахливі. Це не береться до уваги. Бо бояться, що із в'язниці вийде жінка, яка очолить опозицію", - зазначив політик.

Нардеп нагадав, що у пресі з'явилась інформація про можливий план "Б" Януковича у разі непідписання Угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Черкащини спростовує інформацію, ніби його має звільнити Янукович

"Це не відкладення євроінтеграційних процесів. Ніхто терпіти в такому варіанті не буде. Люди, які звикли вести серйозну політику, просто закриють двері і скажуть: "Бувайте здорові". Тоді у специфічній позі треба буде йти в Росію — краще задом вперед, щоб зручніше було приймати до Митного союзу", - наголосив Бондаренко.

За його словами, керівники Моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Олександр Кваснєвський, які мають прийти на засідання Верховної Ради, нічого нового там не побачать.

"Знову спостерігатимуть, як в залі трьома-чотирма руками голосують один за одного. В нормальних країнах Європи такого не побачиш. Але все одно вони усвідомлюють, що корінь проблеми знаходиться не у Верховній Раді, більшість якої підпорядковується одному кабінету. Терпець у них колись увірветься", - зауважив парламентар.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ  повідомили, що в адміністрації президента розуміють, що ризик зірвати підписання угоди про асоціацію з ЄС великі і готуються до "плану Б".

Зараз ви читаєте новину «До Росії доведеться йти задом вперед — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути