понеділок, 04 листопада 2013 13:11

Україна почала судитися проти Тимошенко і Лазаренка за крадіжку $ 200 млн

Україна почала судитися проти Тимошенко і Лазаренка за крадіжку $ 200 млн
Фото: dozor.kharkov.ua

Міністерство доходів і зборів України почало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна у справі про розкрадання $ 200 млн, у незаконному присвоєнні яких підозрюється група осіб, включаючи українських екс-прем'єрів Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

Міндоходов доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їх інтереси в майбутніх судових процесах у ряді країн світу і прийняти всі необхідні заходи для самої кращого захисту інтересів держави Україна, повідомляється на сайті цієї фірми.

В даний час лондонської групою фахівців Lawrence Graham керує старший партнер і голова відділу з питань економічних злочинів та повернення активів Ендрю Віттс.

"Ми раді прийняти участь у цій важливій справі, і ми вважаємо, що наша міжнародна мережа юристів, що займаються економічними злочинами і відновленням активів, дає нам необхідний професійний досвід для вирішення завдань такого роду", - повідомив Віттс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича готуються до зриву підписання асоціації з ЄС - ЗМІ

Згідно з інформацією сайту Lawrence Graham, незаконні дії осіб, підозрюваних в участі в розтраті, були в минулому предметом кримінальних розслідувань або судових розглядів у США, Швейцарії та Україні.

Раніше до послуг фірми Lawrence Graham зверталася Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" - у серпні цього року вона підписала з цією фірмою договір про юридичну супроводу своєї зовнішньоекономічної діяльності у 2013 році.

Британська Lawrence Graham займалося юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності "Нафтогазу України" у 2011-2012 роках. Крім того, у квітні поточного року держхолдинг підписав угоду вартістю $ 200 тис. з Lawrence Graham для захисту в судах своєї частки в британської нафтогазової компанії з активами в Україні JKX Oil & Gas (JKX ) за позовом корпорації Merchant International Company Ltd ( США ).

Зараз ви читаєте новину «Україна почала судитися проти Тимошенко і Лазаренка за крадіжку $ 200 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

185

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути