пʼятниця, 20 жовтня 2017 12:38

Депутати податкового комітету вирішили підіграти голові ДФС - політолог

Депутати податкового комітету вирішили підіграти голові ДФС - політолог
Політолог Кирило Молчанов заявив, що за в.о.голови ДФС Мирославом Проданом закрили всі три кримінальні провадження у справі так званої "горіхової мафії". Фото: Институт Мира

Депутати Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики вирішили "підсолодити пігулку" керівнику ДФС Мирославу Продану.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише політолог Кирило Молчанов, коментуючи останнє засідання податкового комітету у Верховній Раді за участю глави ДФС Мирослава Продана.

Під час засідання від депутатів прозвучала критика на адресу керівника ДФС, зокрема - роботи митниці, про що написали ряд ЗМІ. Але пізніше в Комітеті цю інформацію поспішили спростувати.

"Яка цікава тут розвивається дискусія. Вчорашні борці з корупцією - депутати - раптом передумали і вирішили підсолодити пілюлю в.о. голови ДФС Мирославу Продану, за яким, до речі, коли він став виконувати обов'язки глави фіскалів, закрили всі три кримінальні провадження у справі, так званої "горіхової мафії", - нагадав Молчанов.

І зазначив, що різка зміна позиції деяких народних депутатів, членів Комітету з питань податкової та митної політики, була не випадковою і могла бути використана для залучення уваги до вирішення "потрібних питань".

"Якщо ще вчора Тетяна Острикова жваво заявляла про корупцію на митниці і обурювалася, що Мирослав Продан не реагує на її запити, то через добу депутат раптом подобрішала. Можливо, традиційно для депутатів, критика була і задумана для того, щоб привернути до себе увагу для вирішення "потрібних питань". Судячи з постів в фейсбуку, схемка спрацювала. Та й взагалі, рекомендую переглянути спершу розслідування "Радіо "Свобода", і робити відповідні висновки", - додав Молчанов.

Зараз ви читаєте новину «Депутати податкового комітету вирішили підіграти голові ДФС - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути