вівторок, 22 липня 2008 09:04

Депутат фракції НУНС вагітна (ФОТО)

Робота у Верховній Раді України сприятливо впливає на народних депутатів, особливо депутаток. Можна сказати, результат на лице, тобто на живіт. Мова йде про теу, що мало не кожне скликання в Раді дає поповнення. У партії Регіонів це була Інга Вершиніна. Останньою, хто подарував цьому світу ще одне життя, була Наталія Королевська з БЮТ. На черзі - НУНС і молода 26-річна депутатка Леся Оробець.

Після смерті батька-депутата Юрія Оробця, Леся зайняла його 18 місце в списку НУНС. Рішення стати нардепом вона прийняла за 15 хвилин, воно було підтримане і чоловіком, і свекром. До речі, батько чоловіка - голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Валерій Омельчук. А про приватне життя самої Лесі Оробець нічого практично не відомо. Поспілкуватися з нею, на жаль не вдалося. Якраз зараз пані Оробець знаходиться на законному відпочинку, зв"язку з нею немає. І не буде ще мінімум днів 7-10, як сказав її помічник Андрій Осмоловський. Отже, сподіватимемося, що, повернувшись з відпустки, Леся Оробець поділиться своєю радістю і розповість про свої відчуття і емоції. VIP.

Зараз ви читаєте новину «Депутат фракції НУНС вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути