Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 10:08

Справи Януковича і Ко: причетні до розслідувань можуть бути "подвійними агентами"

Справи Януковича і Ко: причетні до розслідувань можуть бути "подвійними агентами"
Люди, які розслідують справи Януковича, можуть бути фінансово вмотивовані. Фото: replyua.net

Необхідно перевірити причетних до розслідування справ президента-втікача Віктора Януковича та його прибічників.

Про це сказав політолог Микола Давидюк в ефірі одного з телеканалів, коментуючи зняття санкцій з екс-міністра юстиції Олени Лукаш та нардепа Сергія Клюєва.

Напередодні Рада ЄС зупинила обмеження проти цих чиновників через те, що Україна не надала доказів їхньої причетності до розкрадання державних коштів.

"Найважливіше питання: чи це була бездіяльність, чи ці люди (які не надали доказів. - Gazeta.ua) були фінансово вмотивовані не продовжувати робити свою роботу, чи це був непрофесіоналізм... Виникає надзвичайно велика кількість запитань. Треба було б провести аудит діяльності щодо прибічників Януковича, які вчинили фінансові махінації та втекли з країни. Треба пересвідчитися, чи дійсно люди, які розслідували їхні справи і мали б забезпечувати фактаж, працювали на стороні держави Україна. Можливо, вони працювали на стороні Януковича чи своєї вигоди", - сказав Давидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд закрив справу проти "фінансиста" Януковича

5 березня Рада Європейського Союзу зупинила санкційні обмеження проти нардепа Сергія Клюєва та колишнього міністра юстиції Олени Лукаш. Разом із тим ще на рік продовжила заморожування активів щодо 13 осіб, визнаних відповідальними за незаконне привласнення державних коштів України або зловживання службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «Справи Януковича і Ко: причетні до розслідувань можуть бути "подвійними агентами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути