вівторок, 20 березня 2018 15:19

"Давай! Антоне!" - нардепи вітали нахабне кнопкодавство колеги

"Давай! Антоне!" - нардепи вітали нахабне кнопкодавство колеги
Депутат Антон Яценко з групи "Відродження" 20 березня голосував у Верховній Раді одразу за шістьох народних обранців. Фото: УНІАН

Депутат Антон Яценко з групи "Відродження" 20 березня голосував у Верховній Раді одразу за 6 відсутніх народних обранців.

Про це повідомляє рух "Чесно", демонструючи у Twitter відеозапис. Про це пише "Українська правда"

Під час голосування за законопроект №8099 щодо середньострокового бюджетного планування Яценко проголосував на 6 порожніх кріселх поспіль.

При цьому в залі його підбадьорювали: "Антоне! Давай, Антоне!".

"Інші депутати, зокрема з "Народного фронту", бачили порушення – але просто сиділи і сміялись", – констатує рух "Чесно".

Зрештою, урядовий проект закону №8099 – про внесення зміни до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо середньострокового бюджетного планування) – не ухвалили. Депутати зібрали лише 215 голосів "за".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Звичайний Mercedes" - нардепи розповіли про свої авто

Українці обрали Верховну Раду 8-го скликання на позачергових виборах 26 жовтня 2014-го. До парламенту пройшли: "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Опозицій­ний блок", Радикальна партія Олега Ляшка і "Батьківщина". У Раді працюють 421 депутат. 223 обрані за списками партій і 198 — в одномандатних округах. Свої повноваження парламент має припинити 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «"Давай! Антоне!" - нардепи вітали нахабне кнопкодавство колеги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути