понеділок, 18 червня 2007 15:16

ЦВК почала підготовку до виборів

Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал підписав розпорядження про інвентаризацію виборчих урн і комп"ютерного обладнання, переданого після проведення виборчих кампаній на відповідальне зберігання до місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування. Цим же розпорядженням утворено відповідну комісію на чолі із заступником голови Центрвиборчкому Жанною Усенко-Чорною і затверджено її персональний склад.

Як повідомили у Відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії, мета інвентаризації – забезпечити раціональне використовування державного майна, яке знаходиться в оперативному управлінні Центральної виборчої комісії, виявити фактичну наявність матеріальних цінностей, переданих на відповідальне зберігання до місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування після виборів народних депутатів України в 1998 і 2006 роках, виборів Президента України в 2004 році.

Для виконання розпорядження вже найближчим часом у регіони будуть відправлені відповідні робочі групи з працівників Секретаріату Комісії і патронажної служби, яких очолять члени Центральної виборчої комісії. Вказані посадовці у присутності матеріально відповідальних осіб відповідних місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування проведуть інвентаризацію виборчих урн і комп"ютерної техніки, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «ЦВК почала підготовку до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути