понеділок, 20 серпня 2007 16:27

Цушко незадоволений двома міліцейськими генералами

Міністр внутрішніх України Василь Цушко розчарований діями міліцейських генералів Геннадія Москаля та Віталія Яреми.

Про це міністр повідомив сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську, відповідаючи на запитання про негативні заяви зазначених міліцейських чинів щодо роботи міністерства.

"Мені прикро, що я розчаровуюсь в цих двох генералах. Прикро, що в мене була зовсім інша думка про них як про міліціонерів. Я їх оцінював зовсім по-іншому. Якщо у них цілі виправдовують засоби і вони діють так, - це їх вибір. Я більше не хочу коментувати", - наголосив керівник МВС.

За словами Цушка, багатьом не подобається, що МВС стало стабілізуючим органом. "Ми не допустили некерованих подій у країні та громадянської війни. Це декого бісить", - зазначив Цушко.

На думку міністра, декого не влаштовує позиція МВС, яке "старається бути поза політикою та займається своєю роботою". "Нам складно, ми постійно як на вулкані", - підкреслив Цушко.

30 липня колишній начальник Головного управління МВС в м. Києві генерал-лейтенант міліції Ярема звинуватив керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій та використання адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії.

Москаль у свою чергу, заявляв, що за період керівництва МВС Василем Цушком в Україні збільшилась кількість як загальних злочинів, так і кількість тяжких і особливо тяжких злочинів, а також кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

За словами Москаля, МВС сьогодні певною мірою спотворює інформацію про стан злочинності в країні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Цушко незадоволений двома міліцейськими генералами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути