пʼятниця, 11 квітня 2008 16:07

Чому Ющенко не може вигнати Тимошенко

"Ющенко не може відправити Юлію Тимошенко у відставки. Для цього йому необхідно розвалити коаліцію "НУ-НС" і БЮТ. Проте він чудово розуміє, що якщо піде на це, то втратить електорально", - сказав політолог Кость Бондаренко.

З іншого боку, стверджує політолог, давно відомо, що Тимошенко - політик, який не знає рамок і міри. Тому Ющенко, призначаючи Тимошенко на посаду керівника уряду, повинен був передбачити всі наслідки такого кроку.

"Ющенку потрібно запліднити сорок дівчат за ніч"

"Тепер Віктор Ющенко повинен змиритися і відповідним чином вибудовувати з Тимошенко комунікації, а не йти на конфронтацію, яка, до речі, є набагато складнішою і гострішою, чим конфронтація, яка спостерігалася рік тому між Ющенком і Януковичем", - додав Бондаренко.

Розширити електоральну присутність, упевнений політолог, Ющенку допоможе тільки один спосіб - "зробити подвиг, якусь суспільно значущу річ, яка б надихнула народ і привернула увагу до Ющенка".

"Геракл свого часу зробив 12 подвигів, щоб стати богом. Можливо, потрібно перемогти лева, або гідру, або запліднити сорок дівчат за одну ніч. Це повинні вирішити його технологи", - сказав Бондаренко.

За матеріалами: ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Чому Ющенко не може вигнати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути