Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 09:36

Через дітей Гримчак передумав ув'язнювати Стогнія

Через дітей Гримчак передумав ув'язнювати Стогнія

Народний депутат від фракції НУ-НС Юрій Гримчак не бажає притягнення радника МВС Костянтина Стогнія до кримінальної відповідальності за напад на депутата.

Про це "нунсівець" заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я не хочу, аби його саджали до в'язниці. Чесно кажучи шкода - у нього ж теж є діти. Але, я вважаю, що він не повинен працювати у Міністерстві внутрішніх справ", - зазначив депутат.

Водночас, за словами парламентаря, не можна залишати цей інцидент безкарним.

"Він має бути покараний. Можливо, звільнений з посади, можливо, повинен отримати якийсь умовний термін, але покараний бути повинен", - заявив Гримчак.

За словами парламентаря "чинний співробітник МВС не повинен, навіть якщо його найстрашнішими словами ображатимуть, розпускати руки, як відносно громадян на вулиці, так і стосовно народних депутатів України".

Раніше Гримчак заявляв, що за своє побиття Стогній може сісти до в'язниці на 5 років і вимагав від Генпрокуратури порушити проти нього кримінальну справу. Він мотивував це перешкоджанням діяльності народного депутата.

Нагадаємо, що у п'ятницю після ефіру Шустер live відбулася бійка, в якій, за версією депутата Юрія Гримчака, брали участь він та радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній. Водночас сам Стогній каже, що бився з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Через дітей Гримчак передумав ув'язнювати Стогнія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути