Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 13:05

Фінгал під оком Гримчака загрожує Стогнію в'язницею

Народний депутат від блоку НУ-НС Юрій Гримчак впевнений, що за його побиття радник керівника МВС Костянтин Стогній може сісти до в'язниці на 5 років.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи нещодавню сутичку в п'ятницю ввечері після шоу "Шустер Live".

"Це є кримінальна відповідальність. За перешкоджання діяльності народного депутата будь-яким способом світить від п'яти років позбавлення волі, - наголосив політик. - Якби за це добре взялися і довели його вину, то йому світить не маленький термін. Адже це посягання на діяльність державного діяча. Проте, на жаль, сам Стогній - боягуз. Він злякався і сказав, що бився з Луценком. Хоча це брехня. Він бреше і не червоніє".

За словами Гримчака, зараз він почувається добре.

"Але крововилив пішов вниз і тепер фінгал є ще й під оком, а раніше був лише над оком. Крововилив багряний такий. Гематома спала трохи", - поділився він.

"Нунсівець" звернувся до президента Віктора Януковича з проханням звільнити і Стогнія, і директора Департаменту зв'язків із громадськістю МВС України Дмитра Андреєва.

"Треба звільнити одного й іншого. Стогнія за все, що всю цю історію, яка відбулася, а Андрєєва за те, що брехав про бійку з Луценком", - додав Гримчак.

Як відомо, Дмитро Андреєв розповів, що Стогній побився з Луценком через квартирну чергу. Колишній глава МВС нібито сказав Стогнію, що "квартиру можна одержати якщо зробити оральный контакт із міністром внутрішніх справ".

Відзначимо, що Юрій Луценко вже не вперше стає учасником бійок з політиками. Він вже вступав у сутички з мером Києва Леонідом Черновецьким і екс-главою МНС Нестором Шуфричем.

Зараз ви читаєте новину «Фінгал під оком Гримчака загрожує Стогнію в'язницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути