Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 16:31

Через Януковича і БЮТ у Харкові шукають бомбу

У Харкові посилені заходи безпеки через заяви голови виборчого штабу БЮТ в Харківській області Олександра Фельдмана про підготовку провокації під час візиту лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

"Зараз на площі працюють вибухотехніки, проводиться низка заходів спільно з СБУ, суть яких міліція розкривати не може", сказала начальник Центру громадських зв`язків обласного управління міліції Лариса Волкова.

За її словами, також були посилені заходи безпеки в Богодухові, де о 14:00 почався мітинг за участю В. Януковича. У Богодухів, за даними Л. Волкової, керівництво міліції відправило підкріплення з Харкова.

Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції А. Фельдман заявив про те, що візит до Харкова лідера Партії регіонів Віктора Януковича може бути використаний як один з елементів сценарію зі зриву позачергових парламентських виборів, призначених на 30 вересня.

За його інформацією, біля Віктора Януковича може спрацювати вибуховий пристрій, повідомляє Остров з посиланням на Медіапорт.

Зараз ви читаєте новину «Через Януковича і БЮТ у Харкові шукають бомбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути