Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2013 19:16

Чепак та Лещенко вкотре посперечалися у Facebook

Прес-секретар Януковича Дарка Чепак прогнозовано відмовилася коментувати, за яку книгу її керівник другий рік поспіль отримує 2 мільйони доларів гонорару.

Написав у своєму facebook журналіст "Української правди" Сергій Лещенко.

 

Переадресація мого запиту до управління доступу до публічної інформації означає його утилізацію. Чепак вже не вперше адресовані їй запити пересилає туди. Після чого я отримую відповідь: надання інформації на такі питання не входить до наших повноважень.

В свою чергу Дарка Чепак написала блог на "Українській правді", в якому роз'яснила посадові обов'язки прес-секретаря Президента України.

Недавно отримала запит від журналіста "Української правди" Лещенка, у якому він питав мою особисту думку. Це – доволі частий запит від різних журналістів: прокоментуйте своє особисте ставлення до того чи іншого рішення чи події. Натомість як і будь-який громадянин України, прес-секретар, звичайно, може мати і висловлювати свою точку зору з тих чи інших питань. У приватному порядку, без використання службового становища, і у випадку, як і з інтерв'ю – якщо є на це вільний час і бажання — написала Чепак у своєму блозі.

Зараз ви читаєте новину «Чепак та Лещенко вкотре посперечалися у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути