понеділок, 04 лютого 2008 08:50

Чечетов про Ахметова і його спільний проект з Ющенком

Чечетов про Ахметова і його спільний проект з Ющенком
Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов відкинув інформацію про те, що один з головних фінансистів партії Рінат Ахметов має намір "покинути" ПР для того, щоб реалізувати новий проект спільно з Президентом, повідомляє Newsru з посиланням на ИМК.

"Рінат Ахметов дуже мудра і розумна людина. Він не мелькає щодня на телеканалах, в пресі. Але і його інтерв`ю, і коментарі в ЗМІ не часті, але дуже ємні, дуже ясні і однозначні. І ось буквально, коли хтось знову почав розкручувати інтригу, запустив "качку", в якій дуже чітко видно певні лобістські вуха. Той, хто надумав внести смуту всередині партії і сказати, що в ній є якісь групи або угрупування, просто виконує чиєсь замовлення. Але я хочу підкреслити, що партія єдина, що ми працюємо як єдиний політичний організм і працюємо на благо держави", - акцентував Чечетов.

Також Чечетов заперечив чутки, що Партія регіонів налаштована поміняти лідера.

"Віктор Янукович був, є і ще довго буде, поки йому вистачить, дай Боже, здоров`я, лідером партії. Тому що альтернативи йому на сьогоднішній день немає, тому що це найбільш рейтинговий політик в країні. Це політик, що володіє найвищим ступенем довіри. І не тільки в партії, але і в цілому в країні. Всі знають, що найочевидніший кандидат на пост президента - це наш лідер. Тому здійснюються різні спроби, щоб дискредитувати його як майбутнього президента", - відзначив він, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов про Ахметова і його спільний проект з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути